KÜPSISE TEATIS
Umi.ee veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kui jätkate veebilehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega. Küpsistest saate loobuda igal ajal.
    • −5%
    Sphero Indi hariduskomplekt
    Sphero Indi hariduskomplekt
    Sphero Indi hariduskomplekt
    Sphero Indi hariduskomplekt

    Sphero Indi hariduskomplekt

    Arvustus (0)
    183,26 €
    192,90 €
    Soodus 5%
    KM-ga
    Sphero Indi on ekraanivaba haridusrobot, millega toetada õpilasi MATIK-õppe teel. Hariduskomplekt sisaldab vastupidavat plastist kohvrit ja tugevaid värvikaarte.
    Kogus:
    Saadaval ainult 6 tk
    • Kohaletoimetamine: Kohaletoimetamine: 1-3 tööpäeva
    • Kauba tagastamine: Kauba tagastamine: 14-päevane tagastusõigus
    Sphero Indi hariduskasutuseks mõeldud komplekt on 1–3 õpilase korraga kaasamiseks. Indi õpperobot on loodud õppijatele raalmõtlemise, MATIK ja arvutiteaduse põhimõtete tutvustamiseks, julgustades samal ajal avatud, kujutlusvõimelist mängupõhist õppimist. Õpilased saavad läbi reaalse elu stsenaariumite luua labürinte ja lahendavad mõistatusi. Robotile sisseehitatud värviandurid ja kaasasolevad värvikaardid võimaldavad seda kasutada ekraanivabalt (ilma arvuti ja nutiseadmeta). Lisavõimalusena saab õppida programmeerimise põhimõtteid ning äratada selle vastu õpilastes huvi tasuta Sphero Edu Jr. äpi kaudu! INSENEERIA: õppige probleeme lahendama nagu insenerid, kujundades ja ehitades labürinte, mida mööda panna Indi navigeerima. EKRAANIVABA: õppige programmeerimise põhitõdesid kaasasolevate tugevate värvikaartidega (ekraani pole vaja) PROGRAMMEERIMISÕPE: lisavõimalusena saab täiendada oskusi lihtsustatud plokkidega programmeerides Sphero Edu Jr. rakenduses, mis on mõeldud just Indi roboti jaoks. LOOVUS: muutke Indi omanäoliseks kleebistega ning julgustage loovat väljendust ja uurivat õppimist, sõites Indit läbi lõputute labürintide ja radade. VÄRVIANDUR: sisseehitatud värviandur ja värvikaardid pakuvad lõputult võimalusi laste loovuse elavdamiseks, ehitades labürinti, mis programmeerivad indi sõitma. HOIUSTAMINE: Indi hariduskomplekt on varustatud spetsiaalselt disainitud kohvriga mugavaks kandmiseks, hoiustamiseks ja laadimiseks. Komplekt sisaldab: * 1 Indi robot * 20 vastupidavad silikoonist värvikaarti * 1 kohver hoiustamiseks * 15 algaja programmeerimise väljakutsekaarti * 1 kiirjuhend * 2 lehekülge kleebistega Indi personaliseerimiseks * 1 laadimiskaabel
    Sphero
    980-0530
    6 Tooted

    Lisainfo

    Ei ole sobiv alla 3-aastastele lastele
    Jah
    Vanus alates
    6.0
    Vanus kuni
    -
    Pikkus (cm)
    -
    25.5
    Laius (cm)
    -
    5.5
    Kõrgus (cm)
    -
    27.3
    Kaal (kg)
    -
    1.42
    Päritoluriik
    US
    Info
    -

    Eriviited

    Hetkel pole klientide arvustusi.

    Kirjutage oma arvustus
    Sphero Indi hariduskomplekt
    Sphero Indi hariduskomplekt

    Sphero Indi hariduskomplekt

    183,26 €
    192,90 €
    Soodus 5%
    KM-ga