KÜPSISE TEATIS
Umi.ee veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kui jätkate veebilehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega. Küpsistest saate loobuda igal ajal.
    • −5%
    LEGO Icons Bonsaipuu
    LEGO Icons Bonsaipuu
    LEGO Icons Bonsaipuu
    LEGO Icons Bonsaipuu
    LEGO Icons Bonsaipuu

    LEGO Icons Bonsaipuu

    Arvustus (0)
    57,86 €
    60,90 €
    Soodus 5%
    KM-ga
    LEGO Bonsai Tree (10281) ehituskomplekt on ainulaadne kingitus kõigile, kes armastavad bonsaipuid, taimi või LEGO tükkidest loovalt ehitamist
    Kogus:
    Saadaval ainult 4 tk
    • Kohaletoimetamine: Kohaletoimetamine: 1-3 tööpäeva
    • Kauba tagastamine: Kauba tagastamine: 14-päevane tagastusõigus
    Bonsaikunst on köitnud puuarmastajate tähelepanu juba sajandeid. Nüüd saad seda iidset kunsti nautida LEGO® bonsaipuu mudeliehituskomplekti abil. Naudi rahutunnet, kujundades bonsaipuu mudelit hoolikalt kas roheliste lehtede või roosade kirsiõitega. Kui olete valmis muutusteks, saad värvilised kroonid hõlpsalt välja vahetada ja luua täiesti uue kujunduse. Vaata lähemalt roosasid õisi – kas näed väikesi konni, mis moodustavad iga lilleõie? Ilus väljapanekumudel LEGO bonsaipuu mudeliga on kaasas ristkülikukujuline pott ja liistudest puiduimitatsiooniga LEGO alus, mis loovad kauni väljapanekumudeli, mida võib uhkusega eksponeerida kodus või kontoris. See komplekt sobib sünnipäevakingituseks kallimale või preemiaks iseendale ning selle ilu köidab kindlasti inimeste tähelepanu. See kuulub täiskasvanutele mõeldud LEGO botaanikakollektsiooni ning sisaldab leheelemente, mis on valmistatud taimsest plastist ning toodetud säästvalt hangitud suhkruroo abil. Sisaldab vahetatavaid detaile, et saaksite bonsaipuu mudelit kujundada klassikaliste roheliste lehtede või erksate roosade kirsiõitega. Mõõdud üle 7 tolli (18 cm) kõrge, 8,5 tolli (21 cm) pikk ja 7,5 tolli (20 cm) lai. Komplektis 878 osa.
    LEGO
    10281L
    4 Tooted

    Lisainfo

    Ei ole sobiv alla 3-aastastele lastele
    Jah
    Vanus alates
    18.0
    Vanus kuni
    -
    Pikkus (cm)
    7.05
    Laius (cm)
    26.2
    Kõrgus (cm)
    38.2
    Kaal (kg)
    0.74
    Päritoluriik
    EU
    Info
    Tunne rõõmu nauditavast hobiprojektist, ehitades LEGO® bonsaipuu mudelit, millel on vahetatavad rohelised lehed ja roosad kirsiõied.

    Eriviited

    ean13
    5702016914177

    Hetkel pole klientide arvustusi.

    Kirjutage oma arvustus
    LEGO Icons Bonsaipuu
    LEGO Icons Bonsaipuu

    LEGO Icons Bonsaipuu

    57,86 €
    60,90 €
    Soodus 5%
    KM-ga