KÜPSISE TEATIS
Umi.ee veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kui jätkate veebilehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega. Küpsistest saate loobuda igal ajal.
    • −5%
    LEGO® Star Wars™ advendikalendriga 75366
    LEGO® Star Wars™ advendikalendriga 75366

    LEGO® Star Wars™ advendikalendriga 75366

    Arvustus (0)
    38,93 €
    40,97 €
    Soodus 5%
    KM-ga
    Viimased tooted laos
    Kogus:
    Saadaval ainult 3 tk
    • Kohaletoimetamine: Kohaletoimetamine: 1-3 tööpäeva
    • Kauba tagastamine: Kauba tagastamine: 14-päevane tagastusõigus

    Ava jõule oodates 2023. aasta LEGO® Star Wars™-i advendikalendri iga ukse tagant üllatuskingitus! Võid oodata pühaderiietuses legendaarseid tegelaskujusid, minimudeleid ja lahedaid sõidukeid, vahvaid tarvikuid ja muud. Leiad kõike, mida vajad „Star Wars: Jedi tagasitulek“, „Star Wars: The Clone Wars“ ja „Star Wars: The Bad Batch“ lugude mängimiseks pühade võtmes!
    Anna lastele jõule oodates iga päev pühaderõõmu 2023. aasta LEGO® Star Wars™ advendikalendriga (75366). See on täis kogutavaid tegelaskujusid, minimudeleid ja tarvikuid, et mängida „Star Wars: Jedi tagasitulek“, „Star Wars: The Clone Wars“ ja „Star Wars: The Bad Batch“ lugusid ning kombineerida neid teiste LEGO Star Warsi komplektidega. Hooajaline lõbu Komplektis on üheksa LEGO Star Warsi tegelaskuju, sealhulgas pühadekostüümides Emperor Palpatine, Ewok ja Pit Droid, põhjapõdraks riietatud Gonk Droid ja kelguga Omega. Äge pühadekingi idee alates 6-aastastele Star Warsi fännidele. Kalendris on ka 15 minimudelit, nagu Justifier, STAP kiirendi, Mandaloriani N-1 Starfighter, kloonide juhtimiskeskus ja Ewoki küla, mis inspireerivad loovmängu. Mitmekülgsete võimaluste galaktika LEGO Group on juba 1999. aastast alates loonud Star Warsi universumi kuulsate tähelaevade, sõidukite, tegevuspaikade ja tegelaste klotsidest versioone, millest on saadaval ägedas valikus erinevaid komplekte igas vanuses fännidele.
    Üheksa tegelaskuju– komplektis on pühadekostüümides Emperor Palpatine, Ewok ja Pit Droid, põhjapõdraks riietatud Gonk Droid, kelguga Omega, 212. leegioni kloonisõdalane, B-1 lahingudroid ja Printsess Leia.
    10 kokkupandavad minisõidukit – Justifier, Mandaloriani N-1 Starfighter, turbotank, STAP kiirendi, AAT, Imperial Shuttle, AT-ST, kiirratas, Imperial Star Destroyer ja Ewoki hõljuk.
    Viis muud minimudelit – kloonide juhtimiskeskus, Ewoki küla, Endori punker, Endori kaitsekilp ja imperaatori troon.

    LEGO
    63036
    3 Tooted

    Eriviited

    ean13
    5702017417110

    Hetkel pole klientide arvustusi.

    Kirjutage oma arvustus
    LEGO® Star Wars™ advendikalendriga 75366
    LEGO® Star Wars™ advendikalendriga 75366

    LEGO® Star Wars™ advendikalendriga 75366

    38,93 €
    40,97 €
    Soodus 5%
    KM-ga