KÜPSISE TEATIS
Umi.ee veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kui jätkate veebilehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega. Küpsistest saate loobuda igal ajal.
    • −5%
    Kinderkraft kergkäru Apino, beez
    Kinderkraft kergkäru Apino, beez

    Kinderkraft kergkäru Apino, beez

    Arvustus (0)
    181,05 €
    190,58 €
    Soodus 5%
    KM-ga
    Viimased tooted laos
    Kogus:
    Saadaval ainult 1 tk
    • Kohaletoimetamine: Kohaletoimetamine: 1-3 tööpäeva
    • Kauba tagastamine: Kauba tagastamine: 14-päevane tagastusõigus

    APINO viib teid lapsega jalutuskäikude uude mõõtmesse. Tutvuge jalutuskäruga koguni kuni 24 kg (kuni 22 kg kaaluvatele lastele - u 4 aastat, täiendavad 2 kg on korvi koormus), mis võlub teid oma funktsionaalsuse, kerguse ja vanemate vajadustele kohandatavusega. Jalutuskäru APINO eristab eelkõige funktsioon AUTO FOLDING, ehk automaatne kokkupanek. Piisab ühest liigutusest ja käru läheb ise kokku. See on turul üks kergemaid mudeleid - kaalub vaid 7,5 kg, mis koos automaatse kokkupanekuga muudab selle nii kaugematel kui lähematel jalutuskäikudel ja reisidel ideaalseks kaaslaseks. Restorani minek? Või ehk kaugem reis? APINO-le ei ole see mingi probleem.

    Seljatugi on 4-astmeliselt istumisasendist lamamisasendisse reguleeritav. Kohandate käru hõlpsasti oma lapse vajadustele. Väikelaps tahab uinakut teha? Või eelistab ehk maailma avastada? Ühe liigutusega seate selja- ja jalatoe nii, et lapsel mugav oleks. Jalutuskäru APINO on loodud vastamaks kaasaegsete vanemate ja laste vajadustele: alates sünnist kuni umbes 4 aastani.

    Automaatne kokkupanek:

    Tänu funktsioonile AUTO FOLDING läheb käru ise kokku (koos istmega). Kokkupanduna seisab jalutuskäru iseseisvalt püsti, te ei pea seda vastu seina toetama. Käite iga päev treppe mööda? Või sõidate tihti välja? Pole probleemi - üks hetk ja APINO kahandab oma mõõtmeid ning tänu vähesele kaalule kannate seda ühe käega.

    Kogu kärutamise aja jooksul:

    Jalutuskäru APINO on loodud kuni 22 kg kaaluvatele ehk umbes 4-aastastele lastele. Käru maksimaalne koormus on 24 kg (korvi koormus: 2 kg). Kohe alguses tagavad väikelapse mugavuse lamamisasendisse laotatav seljatugi ja mugavad, reguleeritavad 5-punktilised kaitsetega turvavööd, mida saab koguni kõige noorematele reguleerida. Hiljem, kui väikelaps õpib uusi oskusi, näiteks iseseisvalt istuma, kohandate APINO hõlpsasti tema hetkevajadustele.

    Jalutuskäikude ideaalne kaaslane:

    APINO on kerge, kitsas ja erakordselt hästi manööverdatav jalutuskäru. Õigustab end ideaalselt igapäevase käruna ja väljasõitudel. Jalutuskäruga on lihtne manööverdada ja torkekindlad rattad kaitsevad teid teel ebameeldivate üllatuste eest. Käru ei karda ühistransporti, väikesi lifte ega treppe. Pange käru kompaktsetesse mõõtmetesse kokku ja kandke käes (kaalub vaid 7,5 kg) või pakkige koos pagasiga autosse.

    Praktilised lahendused:

    Jalutuskärul APINO on reguleeritav seljatugi (4 asendit) - lamamisasendist kuni istumisasendini. Sellel on suur kaarvari koos ventilatsioonipaneeli ja lapsega kontakti võimaldava aknaga. Olenemata sellest, kas olete puhkusel või lähete kogu perega restorani, APINO võimaldab teil alati väikelapsel silma peal hoida, nii sügisel kui leitsakulisel suvel.

    Võimalus luua TRAVEL SYSTEM:

    Jalutuskärule APINO saab raami kinnitada universaalsed adapterid, mis koos 40-75 cm turvatooliga (0-13 kg) moodustavad TRAVEL SYSTEMi. See on igale lapsevanemale suurepärane valik. Väikelaps jäi autos magama, aga teie peate kiiresti minema? Eemaldage turvatool ja kinnitage see raami - ilma last äratamata! Adapterid tuleb osta eraldi.

    Täiendav teave:

    • Jalutuskäru kuni 24 kg (lapse maksimaalne kaal: 22 kg, korvi koormus: 2 kg)
    • Kerge - vaevalt 7,5 kg
    • Manööverdamisvõimeline, ideaalne puhkuseks ja linnajalutuskäiguks
    • Suured, torkekindlad rattad
    • Esirattad pöörlevad 360° (puudub lukustus võimalus)
    • 4-astmeline seljatoe reguleerimine
    • Reguleeritav jalatugi (2 asendit)
    • Suur kaarvari koos ventilatsioonipaneeli ja lapsega kontakti võimaldava aknaga
    • Kaitsetega 5-punktilised turvavööd.
    • Mahukas korv istme al

    Teostus:

    • Materjal: polüester
    • Raam: teras + alumiinium
    • Ratas: eva + tpr

    Mõõtmed:

    Kokkupanduna: 47 x 58 x 34,5 cm (ilma piirdeta)

    Lahtivõetuna: 93 x 47 x 99 cm

    Kinderkraft
    64075
    1 Ühik

    Eriviited

    ean13
    5902533924110

    Hetkel pole klientide arvustusi.

    Kirjutage oma arvustus
    Kinderkraft kergkäru Apino, beez
    Kinderkraft kergkäru Apino, beez

    Kinderkraft kergkäru Apino, beez

    181,05 €
    190,58 €
    Soodus 5%
    KM-ga