KÜPSISE TEATIS
Umi.ee veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kui jätkate veebilehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega. Küpsistest saate loobuda igal ajal.
  • Uus
  • −5%
Kinderkraft kolmerattaline jalgratas AVEO, roosa
Kinderkraft kolmerattaline jalgratas AVEO, roosa

Kinderkraft kolmerattaline jalgratas AVEO, roosa

Arvustus (0)
126,72 €
133,39 €
Soodus 5%
KM-ga
Viimased tooted laos
Kogus:
Saadaval ainult 1 tk
  • Kohaletoimetamine: Kohaletoimetamine: 1-3 tööpäeva
  • Kauba tagastamine: Kauba tagastamine: 14-päevane tagastusõigus

Kinderkraft kolmerattaline jalgratas AVEO on toode, mis sobib lastele vanuses 9 kuud kuni umbes 5 aastat. Ratas on varustatud pumpamist mittevajavate, vastupidavate ratastega. Jalgratta AVEO lisaeeliseks on pööratav iste, mis võimaldab seda selja või näoga sõidusuunas seada. See on koos lapsega kasvav toode – kokkupandav konstruktsioon ja moodulehitus võimaldavad ratta vaba ümberkujundamist ning lapse vanusele kohandamist.

Suured rattad igale maastikule:
Kolmerattaline jalgratas AVEO on varustatud ratastega, mis ei vaja pumpamist. Need on torkekindlad, lisaks tagavad hea haarduvuse aluspinnaga, olenemata sellest, kas kõnnite kõnniteel või kruusarajal.

Pööratav iste:
Istet saab pöörata näo ja seljaga sõidusuunas. Tänu sellele sobib jalgratas lastele alates umbes 9 kuu vanusest. Sellest saab igal jalutuskäigul hindamatu kaaslane - ja väikelapse kasvades kujundate AVEO hõlpsasti ümber iseseisvaks kolmerattaliseks jalgrattaks.

Lihtne kokkupanemine:
Võtate selle jalgratta kaasa kõikjale - panete AVEO kokku hetkega. See mahub auto pagasiruumi, aga ka kappi, kui korteris ei ole kokkupandud jalgratta hoidmiseks piisavalt ruumi.

Turvaline igas olukorras:
Kolmerattaline jalgratas on varustatud reguleeritavate 3-punktiliste turvavööde ja kaitsepiirdega. Turvavöödel on pehmed kaitsed ja jalgevahe rihma on lihtne kaitsepiirdele kinnitada, suurendades sellega väikelapse turvalisust.

Kõrge, mugav seljatugi:
Kõrge seljatugi võimaldab väikelastel sõidu ajal vabalt toetuda. AVEO kolmerattalise jalgrattaga sõitmine on väga mugav, olenemata sellest, millises suunas iste on seatud.

Kaks juhtrauda:
AVEO on lastele ja vanematele kohandatud jalgratas. Reguleeritaval käepidemel on spetsiaalne mehhanism, mis blokeerib lapse jalgratta keeramise võimalust. Samaaegselt saate sõidule ise õige suuna anda.

Vabakäik:
Vabakäigu funktsioon võimaldab lapsel jalgratast kiirendamata pedaalida. Piisab lihtsalt pisikese hoova reguleerimisest nii, et pedaalid väikelapse pedaalimisest väsides ei pöörle.

Reguleeritav lapsevanema käepide:
AVEO käepidet saab reguleerida ja hõlpsasti vastavalt teie kasvule kohandada. Pikk isa, lühike ema? Käepideme reguleerimine soovitud tasemele võtab vaid hetke, et jalgratta juhtimine oleks ka lapsevanemale mugav.         

Kokkupandavad jalatoed:
Esiratta juures on jalatoed, millel väikelaps saab pedaalimisest väsinud jalgu puhata. Jalatoed sobivad hästi ka väiksematele lastele, kes pedaalideni veel ei ulatu.

Kokkupandav kaarvari:  
AVEO-l on suur kokkupandav kaarvari, mis kaitseb last päikese ja tuule eest. Selle kaldenurka saab reguleerida nii, et väikelaps oleks sõidu ajal alati varjus.

Praktilised tarvikud:
Jalgrattaga koos on kaasas pisiasjade kott, 2 korvi (üks juhtraua juures, teine istme taga) ning topsihoidik lapsevanemale.

Materjalid:

  • Raam: teras
  • Kangas: polüester

Mõõtmed:

Lahtivõetuna: 112 x 50,5 x 106,5 cm

Rataste läbimõõt

  • eesmised: 26 cm,
  • tagumised: 21,5cm

Juhtraua kõrgus - 57 cm

Seljatoe pikkus - 65 cm

Lapsevanema käepide - 76, 86, 89 cm

Kinderkraft
65520
1 Ühik

Eriviited

ean13
5902533922352

Hetkel pole klientide arvustusi.

Kirjutage oma arvustus
Kinderkraft kolmerattaline jalgratas AVEO, roosa
Kinderkraft kolmerattaline jalgratas AVEO, roosa

Kinderkraft kolmerattaline jalgratas AVEO, roosa

126,72 €
133,39 €
Soodus 5%
KM-ga