KÜPSISE TEATIS
Umi.ee veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kui jätkate veebilehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega. Küpsistest saate loobuda igal ajal.
      LEGO Avatar Ilu avastus
      LEGO Avatar Ilu avastus

      LEGO Avatar Ilu avastus

      Arvustus (0)
      27,90 €
      KM-ga
      Otsas
      Avatari filmi fännid saavad reisida selle LEGO Avatari Ilu avastuse (75575) komplekti seltsis kujuteldavale eksoplanetaarsele kuule Pandora.
      Kogus:
      Välja müüdud
      • Kohaletoimetamine: Kohaletoimetamine: 1-3 tööpäeva
      • Kauba tagastamine: Kauba tagastamine: 14-päevane tagastusõigus
      • LEGO® Avatari ehituskomplekt – lapsed ja kinokülastajad saavad selle LEGO Avatari Ilu avastuse (75575) komplekti abil läbi elada 2. filmist pärit hetked või mõelda välja oma seiklusi • Mis on karbis? – kõik, mida vaja, et luua asendeid muutev Ilu figuur, Tsireya ja Tuki minifiguurid, Pandora korallrahu ja esitlusalus • Mängimiseks ja esitlemiseks – naudi loovmängu või muuda tegelaskujude asendit ning kasuta esitlusalust, et taastada filmist „Avatar: The Way of Water“ pärit stseenid • Vahva kingiide – see 8+ LEGO® Avatari ehitusmängukomplekt sobib sünnipäeva-, pühade- või niisama kingiks nii Avatari filmide fännidele kui ka lastele, kellele meeldivad lahedad mänguasjad • Mõõtmed – Ilu (ilma esitlusaluseta) on 4 cm kõrge, 12 cm lai ja 21 cm sügav • Vahvad LEGO® minifiguuritarvikud – selles LEGO Avatari komplektis on Na’vi kuru mängumudel, veealune oda ja kaks maavälist kala • Komplektis on nii trükitud kui ka digitaalsed ehitusjuhised – selles komplektis olevat mudelit saad ehitamise käigus suumida, pöörata ja iga nurga alt vaadata nutitelefonidele ning tahvelarvutitele mõeldud rakenduses LEGO® Builder • Rohkem komplekte, mida koguda – kombineeri seda ehitus- ja mängukomplekti teiste LEGO® Avatari valikus olevate komplektidega, et laiendada mänguvõimalusi ja luua oma versioon Pandorast • Kvaliteet on kõige tähtsam – LEGO® ehitusdetailid vastavad rangeimatele kvaliteedistandarditele, mis tagavad, et need on ühtlase kvaliteediga ja kokkusobivad ning töötavad alati • Ohutus ennekõike – LEGO® osasid on testitud, et tagada iga ehitus- ja mängukomplekti vastavus rangetele ohutusstandarditele. Nii võid olla kindel, et see Avatari komplekt on kvaliteetne ning alati mängudeks valmis Koosneb 179 osast.
      LEGO
      75575L

      Lisainfo

      Ei ole sobiv alla 3-aastastele lastele
      Jah
      Vanus alates
      8.0
      Vanus kuni
      -
      Pikkus (cm)
      14.1
      Laius (cm)
      4.8
      Kõrgus (cm)
      26.2
      Kaal (kg)
      0.218
      Päritoluriik
      EU
      Info
      Rõõmusta oma Avatari lemmikfänni selle komplektiga, milles on liigutatavate uimedega Ilu figuur, Tsireya ja Tuki minifiguurid ning Pandora korallrahu mudel

      Eriviited

      ean13
      5702017421872

      Hetkel pole klientide arvustusi.

      Kirjutage oma arvustus
      LEGO Avatar Ilu avastus
      LEGO Avatar Ilu avastus

      LEGO Avatar Ilu avastus

      27,90 €
      KM-ga