KÜPSISE TEATIS
Umi.ee veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kui jätkate veebilehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega. Küpsistest saate loobuda igal ajal.
    • −5%
    LEGO DUPLO Roheline ehitusplaat
    LEGO DUPLO Roheline ehitusplaat
    LEGO DUPLO Roheline ehitusplaat

    LEGO DUPLO Roheline ehitusplaat

    Arvustus (0)
    14,16 €
    14,90 €
    Soodus 5%
    KM-ga
    Anna väikestele ehitajatele selle 24x24 nupsuga LEGO DUPLO rohelise alusplaadi näol kindel alus, kus oma ehitusmudelit luua ja sellega mängida.
    Kogus:
    Saadaval 106 tk
    • Kohaletoimetamine: Kohaletoimetamine: 1-3 tööpäeva
    • Kauba tagastamine: Kauba tagastamine: 14-päevane tagastusõigus
    • Tugev põhi väikestele ehitajatele – see 24x24 nupsuga LEGO® DUPLO® roheline ehitusplaat (10980) on tugev roheline alus, millel väikelapsed saavad oma loomingulisi mudeleid ehitada • Mitmekülgne ja vastupidav – tugeval nelinurksel ruudustikul on sadu ideaalselt joondatud nupse, mis hoiavad kõiki laste LEGO® DUPLO® ehitusmänguasju kinni täpselt paraja tugevusega • Mida nad järgmiseks ehitavad? – Vii lapsed loominguliste võimaluste maailma selle ehitusalusega, mis hoiab klotse tugevasti kinni iga nurga all (isegi ümberpööratult!), aga võimaldab neid ka hõlpsasti eemaldada • Kingitus väikelastele – kingi see praktiline mängukomplekt sünnipäevaks või mõneks muuks puhuks alates 18 kuu vanusele väikelapsele • Vaata, kuidas ehituslooming kuju võtab! – Üle 38 cm pikkuse ruuduküljega LEGO® DUPLO® roheline ehitusplaat sobib imehästi loominguliseks ehitamiseks, mudeli transportimiseks ja esitlemiseks • Mänguline õppimine – kõigi LEGO® DUPLO® komplektide asjatundlikul kujundamisel on kasutatud lõbusaid lugusid, erksaid värve, mitmekülgseid tegelasi ja rohkesti detaile, et sinu väike õppur saaks elu SUURELT alustada • Ühtlane kvaliteet – LEGO® DUPLO® detailid vastavad tööstusharu rangeimatele standarditele, mis tähendab, et väikestel sõrmedel on neid lihtne haarata, kohale paigutada ja uuesti lahti võtta. Nii on see olnud juba aastast 1969 • Ohutus on tagatud – LEGO® DUPLO® klotse ja osi on maha visatud, kuumutatud, muljutud, väänatud ja analüüsitud, et tagada nende vastavus rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele
    LEGO DUPLO
    10980L
    106 Tooted

    Lisainfo

    Ei ole sobiv alla 3-aastastele lastele
    -
    Vanus alates
    1.0
    Vanus kuni
    -
    Pikkus (cm)
    38.3
    Laius (cm)
    0.7
    Kõrgus (cm)
    38.3
    Kaal (kg)
    0.325
    Päritoluriik
    EU
    Info
    -

    Eriviited

    ean13
    5702017194882

    Hetkel pole klientide arvustusi.

    Kirjutage oma arvustus
    LEGO DUPLO Roheline ehitusplaat

    Teile võib meeldida ka

    LEGO DUPLO Roheline ehitusplaat

    LEGO DUPLO Roheline ehitusplaat

    14,16 €
    14,90 €
    Soodus 5%
    KM-ga