KÜPSISE TEATIS
Umi.ee veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kui jätkate veebilehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega. Küpsistest saate loobuda igal ajal.
  • Uus
    Kinderkraft söögitool Foldee, roosa
    Kinderkraft söögitool Foldee, roosa

    Kinderkraft söögitool Foldee, roosa

    Arvustus (0)
    76,20 €
    KM-ga
    Viimased tooted laos
    Kogus:
    Saadaval ainult 1 tk
    • Kohaletoimetamine: Kohaletoimetamine: 1-3 tööpäeva
    • Kauba tagastamine: Kauba tagastamine: 14-päevane tagastusõigus

    Tutvuge FOLDEE-ga - kokkupandava söögitooliga, mille panete kokku vaid ühe lihtsa liigutusega! Projekteeritud vanematele, kes soovivad oma last toita kõikjal - ka väljaspool kodu. Soovite välja sõita? Või muudab teie laps sageli oma meelt ja soovib süüa kord köögis, kord elutoas? FOLDEE-ga ei ole tooli teisaldamine probleemiks!

    FOLDEE käib kompaktsete mõõtmeteni kokku, mis võimaldab seda hõlpsalt transportida, nt puhkuse ajal. Laia reguleerimisvahemikuga, mis võimaldab tooli lapse pikkusele kohandada.  Seljatoe 3 asendit ja jalatoe 2 asendit, mis pakuvad väikelapsele mitte ainult mugavust, vaid võimaldavad tal söömise ajal ka õige kehahoiaku võtta. Söömise mugavuse suurendamiseks saab kandiku istmest 3-le kaugusele reguleerida.

    Ühe liigutusega kokku panemine:
    FOLDEE saab kokku panna ja lahti võtta ühe lihtsa liigutusega. Selle tooliga ei tule söötmise aeg kunagi üllatusena - kui väikelaps sööki nõudma hakkab, olete alati valmis. FOLDEE käib kompaktsetesse mõõtmetesse kokku, mis hõlbustab kodus tooli hoiustamist - mahutate isegi riidekappi, samuti võite selle ka toanurka paigutada.

    Mugav käepide võimaldab teil söögitooli hõlpsasti ühe käega kanda. Väikelaps tahab süüa köögis? Või on äkki oma meelt muutnud ja eelistab süüa elutoas? Pole probleemi - FOLDEE saab hõlpsasti ühest ruumist teise tõsta. Väikesed mõõtmed pärast kokkupanekut võimaldavad tooli ka reisile kaasa võtta.

    FOLDEE söögitoolil on reguleeritav topeltkandik. Seda saab hõlpsasti istmest 3-le kaugusele seada. Plaadi saab eemaldada ja seda jooksva vee all pesta. Kandikus on tassi koht, mis piirab jookide ümberminekut. FOLDEE kandik on testitud ja otseseks kokkupuuteks toiduga heaks kiidetud.

    Reguleerimise lai vahemik:
    Söögitool FOLDEE kohandub lapse järele. Sellel on 3 seljatoe asendit ja 2 jalatoe asendit. Teie laps õpib juba väikesest peale söömise ajal õiget kehahoiakut võtma. Reguleeritav kandik, seljatugi ja jalatugi võimaldavad isegi suurematele lastele mugava söögikoha luua.

    FOLDEE-l on kergesti puhastatavast materjalist suur iste. Eemaldate sellelt hõlpsasti ka kõige püsivamad söögiplekid. Tool on turvaline: sellel on reguleeritavad 5-punktilised turvarihmad, mis on vajadusel eemaldatavad ja pestavad. Istme all on korv väikestele esemetele - näiteks niisketele salvrätikutele või varupudipõllele.

    • Raam: teras
    • Iste: PP plast
    • Kate ja korv: polüester

    Mõõtmed:

    Kokkupanduna: 58 x 32 x 71 cm

    Lahtivõetuna: 58 x 75 x 93 cm

    Kaal: 5,9 kg

    Lastele: 6 kuni 36 kuud

    Kinderkraft
    64447
    1 Ühik

    Eriviited

    ean13
    5902533922451

    Hetkel pole klientide arvustusi.

    Kirjutage oma arvustus
    Kinderkraft söögitool Foldee, roosa
    Kinderkraft söögitool Foldee, roosa

    Kinderkraft söögitool Foldee, roosa

    76,20 €
    KM-ga