KÜPSISE TEATIS
Umi.ee veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kui jätkate veebilehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega. Küpsistest saate loobuda igal ajal.
  • Uus
  • −5%
Kinderkraft turvatool XPEDITION 2 i-Size, 360°, hall
Kinderkraft turvatool XPEDITION 2 i-Size, 360°, hall

Kinderkraft turvatool XPEDITION 2 i-Size, 360°, hall

Arvustus (0)
217,27 €
228,70 €
Soodus 5%
KM-ga
Viimased tooted laos
Kogus:
Saadaval ainult 2 tk
  • Kohaletoimetamine: Kohaletoimetamine: 1-3 tööpäeva
  • Kauba tagastamine: Kauba tagastamine: 14-päevane tagastusõigus

XPEDITION 2 i-Size on Kinderkrafti ikoonilise turvatooli XPEDITION järeltulija. Iga element on hoolikalt kavandatud nii, et lapsele oleks reisi ajal maksimaalne kaitse ja mugavus tagatud. XPEDITION 2 i-Size on multifunktsionaalne neli-ühes turvatool, mis on projekteeritud 40-150 cm pikkustele lastele (0-36 kg, sünnist kuni umbes 12-aastaseks saamiseni). Vastab turvatoolide uusimale standardile R129 i-Size ja seda on testitud ka kokkupõrketestide rangetes tingimustes.

See pööratav auto turvatool võimaldab last seljaga sõidu suunas (RWF) vedada kuni umbes 4-aastaseks saamiseni (kuni 105 cm, kuni 20 kg). Pidage meeles, et RWF on laupkokkupõrgete puhul kuni 5 korda ohutum, eriti alla 4-aastaste laste puhul!

Tänu spetsiaalsetele süsteemidele on lapse vedamine turvatoolis XPEDITION 2 i-Size veelgi turvalisem. H-GUARD + (kolmekihiline mäluvahuga tugevdatud peatugi) kaitseb lapse õrna kaelaosa, pead ja õlgu. Kere kaitse tagab SPS, ehk laiad ja kõrged küljekatted, mis on täiendavalt tugevdatud lapse kompleksse ohutuse tagamiseks.

XPEDITION 2 i-Size on integreeritud alusega pööratav turvatool, mis võimaldab lapse kergemaks tooli panemiseks ning sisemiste turvavöödega kinnitamiseks, turvatooli hõlpsat ja kiiret küljega ukse poole pööramist. Süsteem EASY SPIN 360° võimaldab turvatooli autost välja võtmata RWF-asendi hõlpsat FWF-asendiks muuta. Tänu ISOFIX ja TOP TETHER süsteemidele kinnitate selle hõlpsalt autosse ning täiendavad lahendused suurendavad reisi ajal turvatooli kasutamise mugavust.

 

Kõrgeim ohutusstandard:
XPEDITION 2 i-Size on oma eelkäija veelgi turvalisem järeltulija. See turvatool vastab uusimale standardile R129 i-Size, mis nõuab veelgi rangemaid kokkupõrketeste, sealhulgas külgpõrutuste teste. Turvatool on need testid edukalt läbinud, tagades teie lapsele maksimaalse kaitse. Samuti võimaldab see vedada last kuni umbes 4-aastaseks saamiseni (105 cm, 20 kg) seljaga sõidusuunas (RWF), mis on laupkokkupõrke korral koguni 5 korda ohutum asend.

 

Kogu turvatooli kasutamise perioodiks - neli-ühes turvatool:
XPEDITION 2 i-Size on multifunktsionaalne auto turvatool, mis kaitseb teie last alates sünnist kuni umbes 12-aastaseks saamiseni (36 kg/150 cm pikkuseni). See on erineva kehaehituse ja vajadustega lastele sobiv turvatool, mis ühendab endas 4 kasvuvahemikku. Lisaks sellele on turvatoolil, väikseimate vajadusi arvestades, lapse ja turvatooli kesta vahelist ruumi kahandav sisetükk ERGO PAD süsteemiga AIR FLOW, mis aitab anatoomiliselt õige kehahoiaku ning tulemusena lapse ohutuse ja mugavuse eest hoolt kanda.

EASY SPIN 360°:
Süsteem EASY SPIN 360° võimaldab turvatooli kiiresti ja hõlpsasti ukse poole pöörata. Võimaldab last sellesse mugavamalt paigutada ja viiepunktiliste sisemiste turvavöödega kinnitada. Samuti saate kiiresti seadistust RWF-lt FWF-ile muuta, ilma et peaksite kogu turvatooli välja võtma ja uuesti autosse kinnitama.

Turvalised reisid:
Turvatoolil XPEDITION 2 i-Size on kaks täiendavat turvasüsteemi, mille ülesandeks on reisi ajal lapse veel parem kaitsmine. Süsteem H-GUARD on tugevdatud, kolmekihiline mäluvahuga peatugi, mis neelab kokkupõrke korral tekkiva löögijõu. Peatoe mäluvaht tagab lapsele mugavuse ja ohutuse. Ei deformeeru kasutamise ajal, püsib kauem elastne ja vetruv, kahandab väikelapse keha ja turvatooli kesta vahelist kaugust ning on väga mugav. Kõik see tagab lapsele aastateks ohutuse ja mugavuse.

SPS on aga kõrged tugevdatud küljekatted, mis tagavad lapse kaitse, elimineerides põrutuse ülemäärast jõudu ning hajutades seda, et võimalikult hästi pead, kaela ja õlgu kaitsta.

Ülikiire paigaldus ISOFIX-süsteemi abil:
Hoolides keskkonnast ja lapsevanemate mugavusest otsustasime üle minna elektroonilistele kasutusjuhenditele. Nüüd on need juhendid turvatoolide kestadel olevate QR-koodide kaudu alati käepärast. Tänu sellele paigaldate turvatooli ISOFIX ja TOP TETHER abil kergesti autosse (kinnitustel on õiget paigaldamist lihtsustavad näidikud). Turvatooli autosse kinnitamiseks ja kontrollimiseks, kas näidikud näitavad rohelist värvi, piisab vaid hetkest.

Lapsele kohandatud:
XPEDITION 2 i-Size on varustatud funktsiooniga EASY GROW SYSTEM (7-astmeline peatoe reguleerimine koos rihmadega) ja RECLINING (FWF asendis 4-astmeline turvatooli kaldenurga reguleerimine vanemate laste jaoks). Turvatooli kaldenurga istme suhtes õigesti reguleerimine ei mõjuta mitte ainult reisi mugavust, vaid suurendab ka ohutust - turvatool on stabiilsem ja kaitseb väikest reisijat paremini.

Sisetükk ERGO PAD:
XPEDITION 2 i-Size omab ergonoomilist, täiustatud sisetükki ERGO PAD süsteemiga AIR FLOW. See ei taga sõidu ajal mitte ainult lapse mugavuse ja selgroo õige arenemise eest hoolitsedes tema keha anatoomiliselt õige kehahoiaku, aga ka õhu läbivoolu kuuma ilmaga sõitudel. Sisetükk on mõeldud kuni 60 cm pikkustele lastele ja on samas veel üheks kihiks, mis hajutab põrutuse energia enne väikelapseni jõudmist.

Mugavus aastateks:
See on auto turvatool, mis hoolitseb mitte ainult ohutuse, aga ka mugavuse eest. XPEDITION 2 i-Size'il on kergesti eemaldatav kate, mis on turvatooli aastateks värskena hoidmiseks pestav. Kui jõuab kätte lapse kolmepunktilise turvavööga kinnitamise aeg, paigutate sisemised rihmad ilma nende eemaldamise vajaduseta turvatooli salve. Lapse mugavuse tagamiseks on viiepunktilised turvavööd varustatud pehmete kaitsete ja nende all olevate libisemisvastaste ribadega. Turvatooli kestas on ka ventilatsiooniavad, mis võimaldavad kuumadel päevadel õhu täiendava läbivoolu, tagades sellega sõidu mugavuse.

 

Mugavus, ohutus ja kvaliteet:
XPEDITION 2 i-Size on ikoonilise turvatooli XPEDITION järeltulija. Nagu preemium klassi turvatoolile kohane on XPEDITION 2 i-Size’l püüdlikult teostatud peen viimistlus ning polstrite valmistamisel on kasutatud kõrgeima klassi materjale. Turvatool sobitub ideaalselt teie auto disainiga.

Materjalid:

  • Alus: polüpropüleen (PP)-teostatud survevalu meetodil, metall
  • Polster: polüester
  • Vahud: vaht, mäluvaht
  • Kest: polüpropüleen (PP)-teostatud survevalu meetodil,
  • Küljekaitsed: EPS
Kinderkraft
65622
2 Tooted

Eriviited

ean13
5902533924080

Hetkel pole klientide arvustusi.

Kirjutage oma arvustus
Kinderkraft turvatool XPEDITION 2 i-Size, 360°, hall
Kinderkraft turvatool XPEDITION 2 i-Size, 360°, hall

Kinderkraft turvatool XPEDITION 2 i-Size, 360°, hall

217,27 €
228,70 €
Soodus 5%
KM-ga