KÜPSISE TEATIS
Umi.ee veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kui jätkate veebilehe sirvimist, siis nõustute küpsiste kasutamisega. Küpsistest saate loobuda igal ajal.
  • Uus
  • −5%
Kinderkraft turvatool I-GROW i-Size 360°, must
Kinderkraft turvatool I-GROW i-Size 360°, must

Kinderkraft turvatool I-GROW i-Size 360°, must

Arvustus (0)
162,94 €
171,51 €
Soodus 5%
KM-ga
Viimased tooted laos
Kogus:
Saadaval ainult 1 tk
  • Kohaletoimetamine: Kohaletoimetamine: 1-3 tööpäeva
  • Kauba tagastamine: Kauba tagastamine: 14-päevane tagastusõigus

Pööratav auto turvatool I-GROW on teie kaaslaseks alates lapse sünnist kuni koguni umbes 12-aastaseks saamiseni (36 kg/150 cm kasvu). Lisaks sellistele klassikalistele lahendustele nagu reguleeritavad 5-punktilised sisemised rihmad ja tugev kest, on see varustatud mitmete täiendavate kaitsetega, nagu H-GUARD, SPS+ ning ISOFIX ja TOP TETHER turvalise paigaldamise näidikud. Ja lapse õigesti sisemise rihmadega kinnitamiseks pöörate istme tänu süsteemile EASY SPIN 360° hetkega näoga enda poole.

 

Veelgi enam - I-GROW võimaldab lapsi paigutada seljaga sõidusuunas (RWF) kuni 4. eluaastani! RWF on väikelaste vedamiseks ohutuim asend - see on laupkokkupõrke korral kuni 5 korda ohutum. Turvatool kaitseb teie last kogu aeg tänu 12-astmelisele peatoe reguleerimisele ja 5-astmelisele seljatoe kalde reguleerimisele. See on turvatool igal võimalikul tasandil.

 

Alates sünnist kuni umbes 12-aastaseks saamiseni!

Auto turvatool I-GROW saadab teid reisidel alates lapse sünnist kuni umbes 12-aastaseks saamiseni (36 kg)! Te ostate ühe toote ja see kaitseb teie väikelast kogu turvatoolis reisimise aja.

 

Kõrgeimad ohutusstandardid

I-GROW on loodud ohutut ja mugavat sõitu silmas pidades. Võimaldab vedada last seljaga sõidu suunas (RWF) kuni umbes 4-aastaseks saamiseni. RWF on väikeste laste vedamiseks kõige ohutum asend ja neid tuleks sel viisil vedada nii kaua kui võimalik - see on laupkokkupõrke korral koguni 5 korda ohutum.

 

EASY SPIN 360°

Süsteem hõlbustab oluliselt lapse istmesse kinnitamist. Piisab kergesti ligipääsetava nupu vajutamisest ja lapse sissepanemiseks turvatooli näoga enda poole pööramisest. Samuti võimaldab EASY SPIN 360° kogu turvatooli eemaldamise vajaduseta kiiresti (RWF ja FWF) seadistusi muuta.

 

Reisiohutus

Auto turvatoolil I-GROW on kaks sihtotstarbelist turvasüsteemi, mille ülesandeks on reisi ajal teie lapse kaitsmine. Tugevdatud, mäluvahust täitega peatugi neelab löögijõu (H-GUARD SYSTEM). Turvatooli kest on aga tugevdatud laiade ja kõrgete küljekatetega, mis neelavad löögijõu külgkokkupõrke korral (SIDE PROTECT SYSTEM +).

 

Lihtne paigaldus ISOFIX süsteemi abil

Tänu ISOFIX-süsteemile paigaldate turvatooli mõne hetkega. Kinnitustel on õigest paigaldusest teavitavad näidikud. Täiendavalt on I-GROW-le lisatud TOP TETHER-kinnitusrihm, mida kasutatakse turvatooli siserihmadega kinnitatud lapse vedamise ajal paigalduse täiendavaks tugevdamiseks.

 

EASY GROW SYSTEM

I-GROW kasvab koos lapsega - sellel on koguni 12-astmeline peatoe reguleerimine ja 5-astmeline kalde reguleerimine seljatoe autoistmele (nii RWF- kui ka FWF-asendis). Pidage meeles, et lapse kasvule asjakohaselt kohandatud turvatool suurendab reisiohutust!

 

Mugavus aastateks

See on auto turvatool, mis vastab ka vanemate nõudmistele. Selles on rakendatud lahendusi, mis muu hulgas võimaldavad viiepunktilisi sisemisi turvavöösid, ilma nende eemaldamise vajaduseta, sisse tõmmata. Lisaks sellele on turvatoolil I-GROW kaasas mäluvahust moodulsisetükk väiksematele lastele: see suurendab pisemate laste turvatoolis vedamisel mugavust ja turvalisust. Lapsevanematele teeb kindlasti rõõmu katte lihtne eemaldatavus ja pestavus.

 

Materjalid: 

  • põhi: PP
  • Väliskate: polüester
  • Vaht: vaht, mäluvaht

 

Istme sisepikkus: 34cm

Turvatooli pikkus (lamamisasendis): 59 cm FWF/ 75 cm RWF

Välislaius: 44cm

Väliskõrgus Min: 61cm

Väliskõrgus Max: 81cm

Kaal: 11 kg

Kinderkraft
66035
1 Ühik

Eriviited

ean13
5902533923670

Hetkel pole klientide arvustusi.

Kirjutage oma arvustus
Kinderkraft turvatool I-GROW i-Size 360°, must
Kinderkraft turvatool I-GROW i-Size 360°, must

Kinderkraft turvatool I-GROW i-Size 360°, must

162,94 €
171,51 €
Soodus 5%
KM-ga